Whiskeymo's

swingklassiekers

Even terug in de tijd waarbij gedanst mag worden, al is het maar in gedachten
Seniorenpodia

De Whiskeymo’s verzorgen ook optredens in verzorg- en verpleeghuizen en podia voor senioren waarbij rekening gehouden wordt met het volume door de geluidsterkte aan te passen aan de zaal en het publiek.

De twee zangeressen werken in de ouderenzorg waardoor zij voeling hebben met de doelgroep. Zij geven persoonlijke aandacht en ‘mingelen’ in de pauze met de gasten, die natuurlijk graag de jurken van dicht bij willen zien en voelen. Zo komen de verhalen en herinneringen uit hun jonge jaren al snel naar boven.

 

Eigen Nederlands teksten

De Whiskeymo’s laten hun eigenzinnige ideeën los op muziek uit de gloriejaren van het swingtijdperk en halen u even uit de sleur van alledag. Ze voeren u mee naar het rijk gevarieerde materiaal uit de jaren '40-'50 waar de danszalen in Amerika gevuld waren met swingende Bigbands.

Met een minimale bezetting van 3 of 4 personen verstaan de Whiskeymo’s de kunst van het weglaten als geen ander. De Bigbandsound is vervangen door driestemmige zangarrangementen waarbij ook de blaaspartijen uitdagend vocaal vertolkt worden.

De liedjes uit de jaren ’40-’50 hebben Nederlandse hertalingen gekregen. Zo krijgen herkenbare melodieën als ‘In the Mood’, ‘Paper Doll’ en ‘Hello Dolly’ een nieuwe dimensie door de verstaanbare teksten.

Budget

Voor de bewoners en cliënten van budget gebonden zorginstellingen en organisaties binnen de gezondheidszorg hanteren wij een aangepaste gage. Vraag naar de mogelijkheden.